یکی از مشکلات رایج در بین افراد میانسال بی اختیاری ادراری است، این مشکل به صورت های مختلفی در افراد رخ می دهد. طبق آمار و تحقیقاتی انجام شده، درصد زنانی که به این بیماری مبتلا می شوند بیشتر از مردان است.
اگر شما هم به بی اختیاری ادراری مبتلا هستید و به دنبال راهی برای درمان آه هستید، خواندن این مقاله را به شما توصیه می کنیم.
👇دسترسی سریع
Toggleبی اختیاری در ادرار به معنی عدم توانایی در کنترل و نگه داشتن ادرار است، که به دنبال آن نشت ادرار اتفاق می افتد.
این مشکل به دلیل ضعیف شدن و یا از بین رفتن اسفنکتر ادراری به وجود می آید. البته شرایط زیر، احتمال بروز آن را بیشتر می کند:
بیشتر بخوانید 👈 سرطان پروستات
این نوع عارضه انواع مختلفی دارد که در زیر به آن ها اشاره می کنیم:
پزشک برای تشخیص این مشکل می تواند روش های زیر را به کار ببرد:
پزشک برای درمان این مشکل از روش های زیر استفاده می کند:
استفاده از دارو در کنار تمرینات توصیه شده یکی دیگر از روش های درمانی این عارضه است. قرص آنتی کولینرژیک، میرابگرون، آلفا بلاکرها از جمله داروهای تجویزی برای درمان بی اختیاری است.
گذاشتن پساری در درون واژن برای کم کردن فشار در هنگام خروج ادرار و در درمان بی اختیاری ادراری در زنان موثر است.
استفادە از امواج رادیویی برای سفت کردن عضلات لگن و مجاری ادراری، همچنین برای افزایش تولید کلاژن و تقویت کلاژن های موجود در کف عضلات لگن و مجاری ادرارمناسب است و باعث می شود این عضلات استحکام خود را بدست بیاورند.
طی جراحی اسلینگ پزشک با قرار دادن یک تکه باریک تور مصنوعی یا قسمتی از بافت بدن، زیر مجرای ادرار برای ثابت نگه داشتن مثانه، به درمان بی اختیاری در ادرار کمک می کند.
تزریق بوتاکس به مثانه باعث فلج شدن عضلات مثانه می شود و برای کسانی که از بیش فعالی مثانه رنج می برند گزینه مناسبی است.
این روش در اتاق عمل، در بیمارستان و یا در یک مرکز جراحی انجام خواهد شد. جراح اورولوژی اسفنکتر مصنوعی را با جراحی در مجرای ادرار قرار می دهد. با اینکار از نشت ادرار و جلوگیری می شود.
برای جلوگیری از بروز این بیماری باید موارد زیر به خوبی رعایت کرد:
در بی اختیاری شدید و مزمن، عوارض زیر در فرد بروز می کند:
منبع : سایت دکتر صادق زاده – متخصص ارولوژیست