پیکر تراشی یکی از راه های لاغری است که برای از بین بردن چربی های اضافی شکم و پهلو و سایر نواحی دیگر از آن استفاده می شود. معمولا این روش برای افرادی که از طریق رژیم غذایی و برنامه ورزشی به نتیجه نرسیدن مناسب است. پیکر تراشی با روش های مختلفی قابل انجام است، در این مقاله درباره این روش ها و مزایا و معایب آن ها بحث خواهیم کرد.
👇دسترسی سریع
Toggleبه طور کلی به انواع روش های تهاجمی و غیر تهاجمی گفته می شود که به وسیله ی آن ها می توان چربی های موضعی قسمت های مختلف بدن را از بین برد تا فرد لاغر شود و بدنش به تناسب اندام ایده آل برسد.
افرادی که قصد عمل پیکر تراشی را دارند باید شرایط خاصی را داشته باشند که در زیر به برخی از آن ها اشاره خواهیم کرد:
این روش معمولا برای موارد زیر مناسب است:
برای از بین بردن چربی های قسمت های مختلف بدن می توان هم با روش جراحی و هم بدون جراحی این کار انجام داد.
روش جراحی معمولا زیاد طرفدار ندارد، چون به دلیل ایجاد برش های زیاد، دوره نقاهت طولانی و عوراض زیادی دارد.
بیشتر افراد ترجیح می دهند برای پیکر تراشی از روش بدون جراحی استفاده کنند که چندین نوع تکنیک برای انجام آن وجود دارد. در ادامه چند نمونه از این روش ها را بررسی می کنیم تا شما بیشتر با آن ها آشنا شوید.
معمولا در روش های بدون جراحی دستور العمل اغلب آن ها به یک صورت است، فقط دستگاه مورد استفاده و نوع تکنیک آن ها با هم متفاوت است؛ عموما برای انجام این روش توسط جراح در ناحیه مورد نظر یک برش یا سوراخ کوچک ایجاد می شود و یک میله کوچک به نام کانولا از این سوارخ وارد محل مورد نظر خواهد شد.
تکنیک جدا کردن و خارج کردن چربی در روش های مختلف، با هم فرق می کند، در زیر برخی از آن ها را بررسی می کنیم:
در این روش همان طور که گفتیم جراح یک سوراخ کوچک در محل مورد نظر ایجاد می کند و لوله کونولا را از طریق این سوراخ وارد بدن می کند. این روش با کمک دستگاه لیپوماتیک که لوله کانولا به آن وصل است انجام می شود.
دستگاه لیپوماتیک با کمک امواج فرابنفش و با ارتعاش و لرزش چربی های موضعی نقاط مختلف بدن را بدون هیچ آسیبی از بدن جدا و با کمک مکش از طریق کانولا از بدن خارج میکند.
یکی دیگر از روش های پیکر تراشی بدون جراحی استفاده از دستگاه لیپوست است، در این روش دستگاه لیپوست از دو تکنیک A.T.L در تزریق و لرزش چربی های بدون هیچ آسیب از بافت بدن جدا می کند، کانولا با حرکت رفت و برگشتی مکش چربی جدا شده را از بدن خارج می کند.
در این روش آب با فشار از طریق لوله کانولا پرتاب و باعث شکست شدن چربی ها می شود و با ساکشن یا مکش توسط کانولا از بدن خارج می شوند.
در این روش چربی ها با حرارت سوزانده می شوند و میله کانولا با مکش آن ها را خارج میکند، در این روش چربی تخریب شده و نمی توان از آن ها برای فرم دهی سایر نقاط استفاده کرد. اما در لیپوماتیک و لیپوست چربی ها هیچ آسیبی نمی بینند و برای فرم دهی نواحی دیگر می توان از آن ها استفاده کرد.
با پیکر تراشی چربی های موضعی از بین می روند اما این روش هیچ تضمنی برای بازگشت چربی ندارد، باید برای جلوگیری از بازگشت چربی ها از یک رژیم غذایی مناسب و برنامه ورزشی منظم استفاده شود. سایر نکاتی که لازم است بعد از انجام این روش رعایت کرد عبارتند از:
برخی از عوارض احتمالی این روش به شرح زیر هستند:
پیکر تراشی یکی از روش های حذف چربی ها موضعی بدن است. در این روش با کمک چند تکنیک بدون ایجاد زخم و آسیب به اندام و نقاط مورد نظر، به راحتی چربی ها از بدن خارج می شوند.
برای جلوگیری از ایجاد عوارض ناشی از پیکر تراشی باید مراقبت های لازم بعد از عمل به خوبی انجام شود.